Zorgverzekering
Vergoedingen en korting

Vergoeding en korting zorgverzekering

Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars. Afhankelijk van de verzekering die u heeft, wordt (een deel van) de kosten van cursussen en diensten die zich richten op uw gezondheid vergoed. En met uw CareynKaart krijgt u per gezinslid bij een aantal zorgverzekeraars kortingen op de aanvullende verzekering. Ook als u al verzekerd bent bij een aangesloten verzekeraar. LET OP: vanaf 2023 vervalt de korting op de basisverzekering. U ontvangt dan nog wel korting op de aanvullende verzekering.

Zorgverzekeringen via CareynPlus

Wij werken samen met de volgende zorgverzekeraars:

Bekijk hier de extra vergoedingen die u als lid bij diverse zorgverzekeraars kunt krijgen.

Vergoeding mantelzorgondersteuning

Als u ondersteuning nodig heeft bij de verzorging van een ander, dan kunt u mantelzorgondersteuning aanvragen. Deze mantelzorgondersteuning wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door diverse zorgverzekeraars. Hier vindt u een folder van Mantelaar, een organisatie voor mantelzorgondersteuning. In deze folder kunt u lezen welke zorgverzekeraars vergoeding bieden en hoe u de vergoeding kunt aanvragen.

U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 voor meer informatie over de zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken.

Betalingsregelingen

Wist u dat u bij zorgverzekeraars betalingsregelingen kunt treffen? Zonder dat u daar extra geld voor hoeft te betalen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Laat u helpen door onze belastinghulp aan huis.

Lees meer
Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen, zoals een douchestoel.

Lees meer
Financiën en Zekerheid

Financiën en Zekerheid

Vindt u het lastig om uw belastingpapieren in te vullen? Bent u benieuwd hoe uw uw woning beter kunt beveiligen? Zoekt u een zorgverzekering waarbij u extra fysiotherapie krijgt? CareynPlus zorgt ervoor dat uw huis en thuissituatie veilig en toegankelijk blijven.

Lees meer
Mantelzorgondersteuning, hulp voor mantelzorger

Mantelzorg ondersteuning

Hulp bij lichte zorgtaken, praktische zaken, nachtzorg, maar ook voor een wandeling of koffie drinken.

Lees meer