Veilig Wonen pakket
Veilig wonen zonder zorgen

Veilig Wonen pakket

Voorkom brand, waterschade of inbraak met het Veilig Wonen-abonnement van Univé. Kies bijvoorbeeld voor een alarminstallatie, rioolservice of cv-onderhoud. En dat al vanaf € 3,95 per maand. U hoeft hiervoor niet al verzekerd te zijn bij Univé. Als lid van CareynPlus krijgt u tijdelijk een gratis LED-lamp met bewegingssensor. Deze actie loopt t/m 31 december 2019, dus wees er snel bij.

Er zijn 6 diensten waar u uit kiest

Alarm In Huis
Elke 10 minuten is er een inbraak in Nederland. Met het alarm in huis gaat u met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want uw woning is 24 uur per dag slim beveiligd.

Cv-onderhoud
Voorkom een koude douche of zelfs koolmonoxidevergiftiging. Zorg daarom tijdig voor cv-ketelonderhoud.

Schoorsteenvegen
Elke dag zijn er 13 woningbranden in Nederland. Naast keukenbranden is vuil in de schoorsteen de meest voorkomende brandoorzaak. Laat de schoorsteen regelmatig vegen. écht onbezorgd bij de houtkachel of open haard zitten

Dakgootreiniging
Een volle dakgoot veroorzaakt lekkages. Voorkom vochtplekken in de muren en de plafonds door jaarlijks de dakgoten van uw woning te laten reinigen. Zo hoeft u nooit meer zelf op de ladder om uw dakgoot schoon te maken.

Ventilatieonderhoud
Slechte ventilatie leidt tot vocht en schimmel in huis. Frisse lucht in huis is belangrijk voor uw gezondheid. Kies daarom voor tweejaarlijks onderhoud aan het ventilatiesysteem.

Rioolservice
Verkeerde ontstoppingsmiddelen kunnen uw afvoer beschadigen. Ga niet zelf experimenteren, maar laat een specialist de verstopping in de afvoer of het riool weer vrijmaken.

Stel uw pakket samen

Geen woning en geen bewoner is hetzelfde. Daarom kunt u Veilig Wonen helemaal zelf samenstellen. Kies online welke diensten u binnen het Veilig Wonen-abonnement wilt onderbrengen en voeg deze toe aan uw pakket. U ziet direct wat de maandelijkse kosten zijn.

Klik hier voor meer informatie en het regelen van uw Veilig Wonen-pakket

Gratis LED lamp met bewegingssensor voor u als lid

Ideaal voor onder uw bed. De lamp gaat direct aan als u uit of weer in bed stapt, maar u kunt de lamp ook in een kast plaatsen of op een andere donkere plek.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Inboedel- en opstalverzekering

Inboedel- en opstalverzekering

Korting op uw inboedel- en opstalverzekering.

Lees meer
WA verzekering

WA verzekering

Altijd 5% korting op uw aansprakelijkheidsverzekering (WA verzekering) van Univé.

Lees meer
Vergoeding en korting zorgverzekering

Vergoeding en korting zorgverzekering

Vergoeding en korting op uw zorgverzekering.

Lees meer
Veilig thuis en onderweg

Veilig thuis en onderweg

Ondersteuning bij het bewegen, verzorging van uzelf of een ander en de mogelijkheid om iemand te alarmeren als het nodig is.  

Lees meer