Heerlijk op vakantie
Volledig verzorgd erop uit

Vakanties

De vakanties met zorg zijn geannuleerd door de coronacrisis. Maar u kunt wel op eigen gelegenheid naar het prachtige ****superior hotel Brinkzicht te Vledder in Drenthe. In de natuurrijke omgeving geniet u dit jaar van een heerlijk verblijf.

Familiebedrijf Brinkzicht in Vledder verzorgt al 35 jaar alle facetten van een onvergetelijke vakantie. Met als specialisme vakanties voor senioren. Na een warm welkom in een ****superior hotel kan uw vakantie beginnen. In het eigen restaurant geniet u van heerlijke maaltijden. Volgt u een dieet? Geen probleem, de keuken houdt hier tot in de puntjes rekening mee.

Het gehele hotel is nu ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer over. U dient bij aanvang van de vakantie een gezondheidsverklaring te ondertekenen.

Arrangementen

U kunt ‘gewoon’ overnachten in Hotel Brinkzicht of kiezen voor een arrangement. Denk aan een Culinair Verwenarrangement, Bourgondische Break, Klaverjas midweek of een Kerstweek. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: de reis is met zorg samengesteld, in rustig tempo en geschikt voor mindervalide gasten.

Ga voor meer informatie naar brinkzicht.com

8-daagse Kerstreis

8-daagse Kerstreis

Vier kerst op z’n best! Met nostalgische uitstapjes, 6-gangen kerstdiner en toeren door ongerepte natuur. Een verrassingstocht en een oergezellige oudejaarsbingo. Naar boerin Agnes, bekend van tv. Genieten van 4 sterren luxe in prachtige kerstsfeer.

Lees meer
6-daagse Oud en Nieuw reis

6-daagse Oud en Nieuw reis

Nog heerlijk nagenieten van de prachtige kerstversiering en proostend het nieuwe jaar ingaan. Wie wil dat nu niet? De eerste avond van dit arrangement testen we uw kennis met de oude­jaarsquiz. Wat weet u nog van de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar? Maak het mee deze jaarwisseling in Hotel Brinkzicht te Vledder.

Lees meer

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Dagjes uit met zorg

Dagjes uit met zorg

Helaas zijn onze volledig verzorgde dagjes uit geannuleerd door de coronacrisis.

Lees meer
Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Korting op uw reisverzekering.

Lees meer
Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen, zoals een douchestoel.

Lees meer
Bewegen

Bewegen

Bewegen is belangrijk voor uw gezondheid. Het helpt u fit te blijven, ook wanneer u een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebt. CareynPlus biedt diverse mogelijkheden om te sporten. 

Lees meer

Help mij bij...

Ik ben mantelzorger

Ik ben mantelzorger

Mantelzorger zijn is intensief en vraagt veel organisatievermogen. Wij helpen u daarbij.

Lees meer