Heerlijk op vakantie
Volledig verzorgd erop uit

Vakanties (met zorg)

CareynPlus biedt via het prachtige ****hotel Brinkzicht te Vledder in Drenthe weer vakanties aan, met en zonder zorg. In de natuurrijke omgeving geniet u dit jaar van een heerlijk verblijf.

Familiebedrijf Brinkzicht in Vledder verzorgt al 35 jaar alle facetten van een onvergetelijke vakantie. Met als specialisme vakanties voor senioren. Na een warm welkom in een ****hotel kan uw vakantie beginnen. In het eigen restaurant geniet u van heerlijke maaltijden. Volgt u een dieet? Geen probleem, de keuken houdt hier tot in de puntjes rekening mee.

Vakanties met zorg

Er zijn weer drie vakanties gepland waarbij verzorgenden u helpen bij lichte zorgtaken. Bij elke vakantie zijn er leuke en gezellige excursies met een touringcar en is er entertainment in de avonden. Alles verloopt in een rustig tempo en in een gezellige sfeer. Kijk hieronder naar de Danny de Munck special, het speciale Sinterklaasarrangement en de Pre-kerst special. Leden krijgen € 75 korting op deze vakanties.

Arrangementen zonder zorg

Bent u niet afhankelijk van de zorg dan kunt u ook op eigen gelegenheid naar dit fantastische hotel. Boek bijvoorbeeld de Zomerweekreis, Klaverjasreis, Culinair verwenarrangement of later in het jaar (wordt nog gepubliceerd) een Kerst- of Oud en Nieuw arrangement. Leden van CareynPlus krijgen 5% korting op de overnachtingen en arrangementen (ook op de aanbiedingen).

Ga voor meer informatie naar brinkzicht.com

6-daagse Danny de Munck special

6-daagse Danny de Munck special

Tijdens dit arrangement heeft u drie middagtochten, 3 gezellige avonden en op donderdagmiddag een optreden van het aanstekelijke Gieters (Giethoorn) Flagellantenkoor en een optreden van Danny de Munck.

Lees meer
6-daags Sinterklaasarrangement

6-daags Sinterklaasarrangement

Ga mee met dit heerlijke 6-daagse Sinterklaasarrangement en laat u verrassen!

Lees meer
6-daagse Kerstreis

6-daagse Kerstreis

Vier kerst op z’n best! Met nostalgische uitstapjes, 6-gangen kerstdiner en toeren door ongerepte natuur. Een verrassingstocht en een oergezellige oudejaarsbingo. Naar boerin Agnes, bekend van tv. Genieten van 4 sterren luxe in prachtige kerstsfeer.

Lees meer

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Dagjes uit met zorg

Dagjes uit met zorg

Helaas zijn onze volledig verzorgde dagjes geannuleerd door de coronacrisis.

Lees meer
Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Korting op uw reisverzekering.

Lees meer
Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen, zoals een douchestoel.

Lees meer
Bewegen

Bewegen

Een fit lichaam blijft langer gezond. Het kan best een uitdaging zijn om aan uw dagelijkse portie beweging te komen. Natuurlijk kunt u actief gaan sporten, maar ook door eenvoudige oefeningen houdt u uw lichaamskracht op peil. CareynPlus biedt wat bij u past. 

Lees meer

Help mij bij...

Ik ben mantelzorger

Ik ben mantelzorger

Mantelzorger zijn is intensief en vraagt veel organisatievermogen. Wij helpen u daarbij.

Lees meer