Korting bij Optisport zwembaden
Ga voordelig zwemmen

Korting bij Optisport zwembaden

Gaat u zelf graag vrij zwemmen? Of neemt u de kleinkinderen een keer mee? Maak dan gebruik van uw CareynKaart als u naar het zwembad gaat. Als lid van CareynPlus krijgt u namelijk 10% korting op een losse entree. Ook krijgt u 10% korting op 12- of 25-bezoekenkaarten voor groepslessen bij de zwembaden van Optisport.

Aanbevolen groepslessen

De volgende groepslessen zijn onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur die rekening houdt met uw lichamelijke mogelijkheden en beperkingen. De groepslessen zijn te volgen op eigen niveau en eigen tempo. Ook bij banenzwemmen is altijd gediplomeerde begeleiding aanwezig.

Aqua’Vitaal

Tijdens deze groepsles beweegt u op een effectieve en veilige manier in het ondiepe water om gezond en mobiel te blijven. Door de opwaartse druk is het minder zwaar om een beweging te maken in het water dan op de kant. Naast het sportieve karakter is Aqua’Vitaal vooral ook een leuke en gezellige groepsles.

Aqua’Fit

Samen bewegen in het ondiepe water is gezond en goed voor het behouden van sociale contacten. Aqua’Fit houdt uw spieren op intensieve wijze soepel en daardoor voelt u zich weer helemaal fit. Zo kunt u uw conditie verbeteren met minimale kans op blessure.

Banenzwemmen

Dit is een geschikte vorm van zwemmen voor inspanning of ontspanning. Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen met beperkte belasting in het water. Door de regelmatige programmering kunt u op veel momenten terecht.

Locaties en tarieven

De tarieven van de groepslessen verschillen per locatie. Kijk daarom via onderstaande link op de website van het dichtstbijzijnde Optisport zwembad voor de juiste tarieven.

Klik hier om een zwembad bij u in de buurt te zoeken.

LET OP: bij Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk kan de korting niet online verrekend worden. Kies op hun website voor 'bezoekenkaart', dan hoeft u nog niets af te rekenen. Bij de kassa geeft u vervolgens aan dat u online heeft gereserveerd en dat u de CareynKaart heeft. U betaalt dan het tarief voor CareynPlus leden.

Korting op zwemmen krijgen

Het enige wat u hoeft te doen is uw CareynKaart meenemen en maximaal zes gezinsleden krijgen de 10% korting op losse entree. Ook krijgt u 10% korting op 12- of 25-bezoekenkaarten voor groepslessen bij de zwembaden van Optisport.

 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Sporten met korting bij sportscholen

Sporten met korting bij sportscholen

Sporten met korting tot € 90 bij sportscholen zoals Fit For Free, SportCity en Fitland.

Lees meer
Overige sportscholen

Overige sportscholen

Naast de vele sportscholen waar u met korting kunt sporten via bedrijfsfitnessonline, werken wij ook nog samen met een aantal andere sportscholen.

Lees meer
(Medisch) sporten met een fysiotherapeut

(Medisch) sporten met een fysiotherapeut

(Medisch) sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer