Soepel en fit
Zwemmen in warm water

Fibroswim©

Kunt u steeds moeilijker bewegen? Dan is fibroswim© (voorheen reactiveringszwemmen) een fijne activiteit voor u. Het warme water ontspant de spieren en zorgt ervoor dat de oefeningen goed uit te voeren zijn. Het zwemmen is een prettige manier om uw conditie te verbeteren, om te revalideren of bij een chronische aandoening als reuma, M.E. en fibromyalgie.

Oefeningen die op het droge niet mogelijk zijn worden door het warme water weer mogelijk. U doet mee naar uw eigen vermogen en tempo. Elke les is er een variatie aan ontspannings-, conditie-, lenigheids- en vaardigheidsoefeningen. De lessen zijn onder begeleiding van een ervaren docent. Het water heeft gemiddeld een temperatuur van 30 graden.

De lessen zijn gemiddeld 44 keer per jaar. De duur per les is 60 minuten, afhankelijk van de locatie. U kunt maandelijks instappen in deze activiteit. U mag altijd eerst een gratis proefles volgen om te beleven of deze activiteit bij u past.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursussen, u kunt hier zelf bij uw zorgverzekeraar naar informeren.

Locaties en tijden lessen

Plaats

Locatie

lesduur

Starttijden

s-Gravendeel

Zwembad De Wellen

60 min

ma 10:30 uur

Spijkenisse

Zwembad Rivierabad

60 min

wo 8:30 en 9:15 uur

Aanmelden

Om u aan te melden via de website moet u inloggen op deze website. Als u wat meer informatie wilt ontvangen of een vraag heeft, dan kunt u ons bereiken via 088 - 123 99 88.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis Koffie & Gebak Cadeaukaart t.w.v. € 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Medische fitness: onder begeleiding fysio

Medische fitness: onder begeleiding fysio

Medische fitness: sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer
Hulp aan huis | Mantelzorg hulp

Hulp in huis

Als u wat extra hulp in en om het huis kunt gebruiken. Of u heeft behoefte aan persoonlijke ondersteuning. Wij helpen u met het zoeken van juiste hulp.

Lees meer
Persoonlijke verzorging aan huis

Persoonlijke verzorging aan huis

Veel van de zorg die u nodig heeft kunt u aan huis krijgen. Denk hierbij aan voetverzorging, het aanmeten van een nieuwe bril, hulp in het huishouden of thuiszorg. Bij CareynPlus vindt u de ondersteuning aan huis die u zoekt.

Lees meer