Ga mee met de leukste dagjes uit
Een dag om niet te vergeten

De nieuwe dagjes uit 2020 staat klaar

Ga in 2020 mee met onze volledig verzorgde dagjes uit. Alles is geregeld, vervoer, begeleiding en drankjes en hapjes. De deelnemers van afgelopen jaar beoordeelden onze dagjes uit met een ruime 8!

Dus stap in onze luxe touringcar en ontdek ons compleet nieuwe aanbod. In 2020 hebben we twee prachtige musea opgenomen in ons programma. Zo rijdt u met ons naar het mooie vernieuwde museum Naturalis in Leiden waar u de meest prachtige dingen ziet van de natuur uit een ver verleden én het heden. Dit jaar brengen we ook een bezoek aan het indrukwekkende Rijksmuseum in Amsterdam waar u schilderijen kunt bewonderen van onder andere Van Gogh en natuurlijk ook de Nachtwacht van Rembrandt.

Houdt u van de stad? In het voorjaar nemen wij u mee naar Den Haag. Daar ontdekt u onder begeleiding van een gids de geschiedenis van deze stad van waaruit onder andere de politiek ons land bestuurd. Voor de liefhebbers van natuur hebben we een vaartocht door de schitterende natuur van de Biesbosch en een rondrit door de Utrechtse Heuvelrug. Kortom, er is voor ieder wat wils. 

Onze dagjes uit zijn altijd gezellig. Er is altijd wel iemand om mee te kletsen. Dus of u nu alleen mee gaat of met een partner, vriend(in) of familie, u heeft een dag om niet te vergeten.

Bekijk hier onze dagjes uit

Dagjes uit met zorg

Dagjes uit met zorg

Helaas zijn onze volledig verzorgde dagjes geannuleerd door de coronacrisis.

Lees meer
Dagje uit naar Naturalis

Dagje uit naar Naturalis

Helaas is door het corona virus deze dagtocht geannuleerd. 

Lees meer
Vaartocht in de Biesbosch

Vaartocht in de Biesbosch

Helaas is door het corona virus deze dagtocht geannuleerd.

Lees meer
Dagje uit naar het Rijksmuseum

Dagje uit naar het Rijksmuseum

Helaas is door het coronavirus deze dagtocht geannuleerd.

Lees meer