Een zeker gevoel
Ondersteunt, geeft plezier én voordeel

Aanbod CareynPlus in regio Breda beschikbaar

Vanaf 1 december 2020 heeft Careyn haar zorgactiviteiten in de regio Breda overgedragen aan thuiszorgorganisatie Thebe. Het betreft de wijkverpleging, de dagbesteding en een hospice in de regio West-Brabant. Thebe is een grote en betrouwbare zorgaanbieder die dezelfde ideeën over ‘goede zorg’ heeft als Careyn. Er zijn veel overeenkomsten in de zorg en diensten die Thebe en Careyn bieden. Voor mensen die nu nog zorg van Careyn ontvangen (en straks van Thebe), verandert er door deze overname dan ook nauwelijks iets. Zij worden in een aparte brief over deze overname geïnformeerd. Het aanbod van CareynPlus blijft beschikbaar voor de mensen met een CareynKaart in de regio Breda.

Waarom wil Careyn de zorgactiviteiten in Breda overdragen?

Careyn is tot op heden werkzaam in de regio Breda. De organisatie heeft de keuze gemaakt om zich meer te richten op de andere delen van haar werkgebied (Zuid-Holland en de regio Utrecht).

Gedeelde visie op zorg

De visies op zorg van Thebe en Careyn komen overeen. Beide organisaties gaan uit van kwaliteit van leven en het welbevinden van cliënten en vinden het belangrijk om naasten daarin nauw te betrekken. De zorg en diensten die Careyn en Thebe in de regio Breda bieden kennen veel overlap, maar vullen elkaar ook gedeeltelijk aan. Voor cliënten zal een overname dan ook nauwelijks tot verandering leiden.

Voor medewerkers van Careyn is de overgang naar Thebe heel natuurlijk. Het is een vergelijkbare organisatie onder dezelfde cao, die zowel voor medewerkers in de wijk als in de verpleeg- en verzorgingshuizen goede ontwikkelmogelijkheden kent.

Lidmaatschap CareynPlus

Bent u lid van CareynPlus, dan kunt u een keuze  maken bij welke organisatie u lid blijft of lid wordt. In de uitgebreide dienstverlening bij CareynPlus zal voor u niets veranderen. U kunt nog steeds gebruik maken van veel diensten en het bijbehorende voordeel. Wij willen u wel informeren dat u met deze verandering de keuze kunt maken om over te stappen naar Ledenvereniging Thebe Extra. Net als CareynPlus levert deze ledenvereniging geen zorg, maar wel veel extra’s en korting voor leden. Op de website van Ledenvereniging Thebe Extra kunt u zien wat het aanbod voor leden is.

Wilt u overstappen naar de ledenvereniging Thebe Extra, bel dan naar Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88. U ontvangt dan een overstapformulier. Wilt u bij CareynPlus blijven, dan hoeft u niets te doen.