CareynKaart; helpt bij gezond leven en zelfstandig wonen

Uw hulp aan huis zoals schoonmaak, maaltijden, klussen en persoonlijke verzorging is altijd goed geregeld met de CareynKaart. We helpen mantelzorgers bij de verzorging van een naaste door het regelen van mantelzorgondersteuning. Leen gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen en ontvang altijd 10% korting bij de thuiszorgwinkel. Kies uit de (zorg)verzekering die bij u past met extra vergoedingen. Ga mee met leuke uitjes met of zonder zorg. Maak gebruik van de medisch trainingscentra, cursussen of sport met korting bij een sportschool bij u in de buurt. Met uw CareynKaart kan het allemaal. Én u krijgt korting op vrijwel het gehele aanbod. Regel nu uw CareynKaart en maakt direct gebruik van het gehele aanbod. CareynPlus biedt extra services die u helpen bij het dagelijks leven. Voor het ontvangen van zorg van Careyn heeft u geen CareynKaart nodig.

 • Gratis 3 maanden loophulpmiddelen lenen
 • Korting op (zorg)verzekering
 • Hulp aan huis diensten
 • Mantelzorgondersteuning
 • Korting op uitjes
 • Hulp bij zelfstandig wonen
 • Hulp bij kleine en grote klussen
 • Korting op sporten (ook onder begeleiding van fysiotherapie)

Vraag nu uw CareynKaart aan

Vul het registratieformulier in en vraag de CareynKaart nu aan. U betaalt slechts € 24,95 per jaar. Heeft u de CareynKaart al? Dan kunt u bij Login uw inloggegevens aanmaken.

Veelgestelde vragen

Met de CareynKaart, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, krijgt u (en alle familieleden die op hetzelfde adres wonen) korting op vrijwel alle diensten van onze partners. Denk daarbij bijvoorbeeld aan huishoudelijke hulp en het gratis lenen van loophulpmiddelen. Ook korting op (zorg)verzekeringen en zelfs op leuke dagjes weg horen bij het lidmaatschap. Zo blijft u zelfstandig en gezond van het leven genieten. U kunt de CareynKaart aanvragen voor € 24,95 per jaar.

Met de CareynKaart profiteert u van korting op heel veel hulp aan huis diensten, uitjes, daguitjes en vakanties (eventueel met verpleegkundige begeleiding) en bewegingsactiviteiten. Maar ook korting op zwemmen en hoge kortingen bij heel veel bekende en minder bekende sportscholen. Daarnaast maakt met de CareynKaart u gratis gebruik van:

 1. Gratis uitleen van meer dan 45 (loop)hulpmiddelen bij Vitaal Thuiszorgwinkels of uitleenpunten, zoals krukken, looprek of een rollator. Voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig.
 2. Gratis Basisabonnement bij de Woningwachter (normaal € 29,95) en 50% korting op uw eigen risico bij schades (klus uitgevoerd door De Woningwachter). Geen voorrijkosten.

  Onder het Basisabonnement vallen:

  •24/7 bereikbaarheid
  •ledenvoordeel (voordeel afhankelijk van de acties)
  •calamiteitenondersteuning
  •afhandeling verzekerschade w.o. lekkage, brand en inbraak

U hoeft geen CareynKaart te hebben om zorg van ons te ontvangen. De zorg wordt deels gefinancierd door de zorgverzekeringswet (Zvw) en deels betaalt u een eigen, inkomensafhankelijke, bijdrage. U kunt zorg aanvragen via Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88.

U kunt de CareynKaart aanvragen via het formulier bovenaan deze pagina. Vul het formulier volledig in en u heeft de CareynKaart al binnen een aantal werkdagen in huis of op uw smartphone.

Neem contact met ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 19.00 uur via telefoonnummer  088 - 123 99 88 (lokaal tarief bij vast bellen). Of stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens naar careynplus@careyn.nl U krijgt een duplicaat van de CareynKaart thuisgestuurd. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Als u op hetzelfde adres woont als de persoon met de CareynKaart, dan kunt u ook gebruikmaken van de CareynKaart. De kaart is geldig voor het hele gezin dat woonachtig is op hetzelfde adres. 

Wijzig zelf uw gegevens door in te loggen op deze website. Of mail uw gegevens naar careynplus@careyn.nl.

Ja, iedereen kan gebruikmaken van de hulp aan huis diensten. Hiervoor hoeft u niet aan huis gebonden te zijn. Laat bijvoorbeeld de kapper of pedicure aan huis komen als u dat prettig vindt. Kijk hier voor onze hulp aan huis diensten.

U kunt van sommige cursussen, maar ook daguitjes of vakanties met zorg gebruikmaken zonder CareynKaart. De kosten zonder CareynKaart zijn wel hoger. Voor het aanvragen van onze hulp aan huis diensten, uitjes, weekendjes weg en de rest van ons aanbod moet u wel in het bezit zijn van de CareynKaart.

Het lenen van (loop)hulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator wordt sinds 2013 niet meer vergoed. Maar voor CareynKaart houders wel! Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn biedt zo’n 45 artikelen, waaronder de kleine loophulpmiddelen, gratis aan. Wilt u producten kopen? Dan krijgt u op vertoon van uw CareynKaart 10% korting op alle artikelen van Medipoint | Careyn (excl. aanbiedingen en boeken). Kijk hier voor meer informatie.

U kunt betalen via iDEAL, een machtiging of automatische incasso. Betalen via iDEAL kunt u direct bij het aanvragen van de CareynKaart doen. Voor een machtiging vraagt u een machtigingskaart aan via careynplus@careyn.nl.

Ook als u buiten de regio's woont van Careyn, kunt u gebruikmaken van CareynKaart. CareynKaart werkt met landelijke leveranciers, maar ook met plaatselijke leveranciers. Heeft u belangstelling voor een bepaalde dienst of service? Laat het ons weten via careynplus@careyn.nl.

Wij zijn erg blij met uw suggestie(s). Mail uw idee naar careynplus@careyn.nl. Wij houden u op de hoogte van de eventuele ontwikkelingen. 

Als u verhuist, kunt u altijd de CareynKaart houden. Careyn Kaart werkt met zowel landelijke als plaatselijke leveranciers. Het is vaak aantrekkelijk om de CareynKaart te houden, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van de korting bij een zorgverzekeraar, bij een bepaalde keten sport of het theater gaat. U kunt uw verhuizing zelf verwerken door in te loggen op deze website of te mailen naar careynplus@careyn.nl.

Opzeggen van de CareynKaart kan schriftelijk per brief, email, website of telefonisch indien ook telefonisch is aangemeld.

Kiest u voor een eindejaarsopzegging, dan profiteert u het hele jaar nog van uw CareynKaart. Kiest u voor een opzegging per direct, dan is de opzegging pas definitief als de CareynKaart is geretourneerd en door ons is ontvangen. 

U kunt uw Careyn Kaart retourneren naar het volgende adres:
CareynPlus
T.a.v. Bedrijfsbureau
Postbus 900
3100 AX Schiedam

Op Careyn.nl vindt u alle informatie over zorggerelateerde producten van Careyn. Op Careynplus.nl vindt u het totale pakket aan diensten, cursussen, activiteiten, uitjes, en ontspanningsmogelijkheden met korting. Op deze pagina kunt u de CareynKaart aanvragen.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten van cursussen en diensten op het gebied van gezondheid van de aanvullende verzekering. Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Aangesloten partners