50% korting op matras
Met gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99

50% korting op matras Medipoint

Gemiddeld slapen we een derde van ons leven. De slaapbehoefte is bij iedereen verschillend, maar de meeste mensen slapen 6 tot 8 uur. Om lekker te kunnen slapen en fit wakker te worden is een goed matras belangrijk. Daarom heeft thuiszorgwinkel Medipoint nu een speciale actie waarbij u als lid 50% korting krijgt op een ViscoClimate Ultra matras.

Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn heeft nu een speciale actie voor leden van CareynPlus. U ontvangt maar liefst 50% korting op een ViscoClimate Ultra droommatras van topkwaliteit! Deze actie is geldig t/m 28-02-2023.

Profiteer daarbij ook van gratis levering én retour van uw oude matras. Het ViscoClimate Ultra matras is vervaardigd van Zwitsers traagschuim dat uitstekend ademt en ventileert. U krijgt 10 jaar garantie op dit heerlijke matras. Naast een goed matras, is een goede bedbodem essentieel voor uw slaapcomfort. Ontvang een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99 en uw oude matras wordt gratis opgehaald (t.w.v. € 29,99).

Meer informatie en bestellen

Heeft u nog vragen of wilt u dit heerlijke matras bestellen? Dat kan op verschillende manieren. Op de website van Medipoint vindt u meer informatie over het matras en de bedbodemcheck. Of bel naar 088 – 102 01 00. 

Daarnaast profiteert u u als lid van CareynPlus t/m 28 februari 2023 van kortingen tot 25% op het hele slaapassortiment.

Lees het verhaal van Hennie van den Berg (74)
quote Hennie

Door aanhoudende rugpijn en ‘s nachts vaak uit bed moeten opstaan, heeft hij voor een totaaloplossing gekozen: een nieuwe elektrische bedbodem mét matras.  

Net toen hij van zijn welverdiende pensioen zou gaan genieten, kreeg Hennie te maken met fysieke ongemakken. Door een hernia kon hij zich minder goed bewegen. Hij sliep slechter en had weinig energie. In en uit bed stappen werd steeds moeilijker. Tot er een folder van Medipoint op de deurmat viel. “Ik maakte direct een afspraak met een van de adviseurs. Deze zat niet veel later bij mij thuis aan de koffie. Na mijn verhaal te hebben gedeeld, volgde de bedbodemcheck. Het advies: na 25 jaar afscheid nemen van je oude matras en bedbodem. Ik mag wel zeggen, een verhelderend advies.” 

Lees het volledige verhaal.

 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie